Az online könyvek olvasásához GMAIL e-mail cím szükséges ! Bármilyen névvel létrehozhatod pár perc alatt , ha esetleg nincs.

2018. június 4., hétfő

CATANIA SUTTOGÓ TANÍTÁSAI - HOGYAN NE DÖGÖLJ BELE A SORSOD ADTA LEHETŐSÉGEK MELLÉKHATÁSAIBATE is szoktál rengeteg furcsa, kellemetlen és életedre törő hátráltatást kapni élet-utadon?
TE is úgy érzed, hogy néha ezért nem fogadsz el , egy-egy remek lehetőséget a Sorsod által , hogy inkább elkerüld a vele járó kellemetlenségeket ?
TE is szeretnél mögé látni a Lehetőségek csodái mellé kiporciózott kellemetlen történéseknek?
Ebben a privát megéléseimet felsorakoztató lapozgatómban
7 esszenciális könnyen kibontható KULCSRA szedtem , hogyan vedd észre a segítő és a vészjeleket és hogyan NE hergeld bele magad abba, hogy életed során szüntelen támadnak az éteri lények vagy épp sok éteri világnak útjában állsz .
KIVÁLASZTOTT VAGY EGY CSODÁS EMBER-SEGÍTŐ FELADATRA ...és ez a meló bizony néha macerával jár...például azzal, hogy ÉLETBEN KELL MARADNOD BÁRMI ÁRON , akkor is ha úgy gondolod a megérzéseid nem igazak csak megkattantál !
NEM KATTANTÁL MEG..FIGYELD A VILÁGOD ÉS HALLD MEG A SUTTOGÁSÁT ...
VEDD ÁT A KÖNYVEMBEN TALÁLHATÓ KULCSOKAT ÉS HASZNÁLD VILLÁMGYORSAN ERŐBONTÁSAIDHOZ ...
TUDASD AZ ÉTERI VILÁGOKKAL, HOGY NÁLAD EGY OLYAN KULCSOS-TÁR VAN ...AMI NEKIK SOSEM LESZ ...
MEGTÖRHETETLEN VAGY....ÉS EZ MÁR ÍGY IS MARAD ...DE NÉHA KELL HOZZÁ EGY-EGY ÚJ FELERŐSÍTŐ ÁRAMLAT ...ezt hoztam el Neked ...fogadd tőlem nem e Világi Szeretettel ....
és arra biztatlak ..MERJ ÉLNI MÉG JOBBAN A SORSOD ÁLTAL FELKÍNÁLT LEHETŐSÉGEKKEL , DE LEGYEN NYITVA MINDEN ÉRZÉKSZERVED HA ELFOGADTAD !!!
ára : 4444 ft

Nem e Világi Szeretettel
MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése